Steinkjer Mekaniske melder om optimisme i Malm

18. mars 2024

Skjermbilde fra Steinkjer24 sin sak om Steinkjer Mekaniske
Skjermbilde fra Steinkjer24 sin sak om Steinkjer Mekaniske

Steinkjer Mekaniske forteller til Steinkjer24.no at de har opplevd svært positive ringvirkninger etter at de etablerte seg i Malm Industripark i 2023. I de tidligere lokalene til Fosdalen AS har de nå et verksted som er mye større og gir de mulighetene til å ta på seg mange flere oppdrag. Det fører også til mange flere oppdrag, både fra aktørene i industriparken og andre industribedrifter. Nå har de blant annet et stort oppdrag for Aker Solutions.

Ønsker å ansette flere

Til Steinkjer24 forteller daglig leder Jan Helge Svarva at de ønsker å ansette flere personer. Det er for tiden sju personer som jobber på avdelingen i Malm, men Svarva ønsker gjerne å ansette ti til.

I saken blir vi også kjent med Willem Kater, som har flyttet til Malm sammen med familien fra Nederland. Han forteller at de er veldig glade i friluftsliv og lenge hadde ønsket å flytte til Norge eller Sverige. Til slutt landet de altså på Malm og Steinkjer.

Leier også ut kontorlokaler

Svarva forteller også at de har 13 kontorplasser til leie i andre etasje på bygget. De som ønsker kontorplass i Malm Industripark kan derfor ta kontakt med Steinkjer Mekaniske og Jan Helge.

Les hele saken i Steinkjer24.no her.

Jacob Br. Almlid

Seniorrådgiver