Meld deg på kickoff for et blomstrende Steinkjer

31. januar 2024

Prosjektleder for Temaplan næring Gunn Tangstad vil ha engasjement og samarbeid. Foto: Silje Øksnes Kolås
Prosjektleder for Temaplan næring Gunn Tangstad vil ha engasjement og samarbeid. Foto: Silje Øksnes Kolås

I en verden som stadig endres, står Steinkjer overfor unike utfordringer og muligheter. Nå har du som innbygger muligheten til å forme en lys fremtid gjennom samarbeid, innovasjon, og et sterkt fokus på nærings- og kulturliv. Vi må tenke nytt, vi må samarbeide mer og alle kan bidra.

– Temaplan næring har som hovedmål å skape 1000 nye arbeidsplasser i privat næringsliv innen 2032. Steinkjer skal bli en mer attraktivt region å investere i og bo i. Dette krever samarbeid på et helt annet nivå enn vi har i dag. Jeg håper folk fra næringslivet kommer, offentlig forvaltning og ikke minst kulturlivet. Vi må snakke sammen, sier prosjektleder Gunn Tangstad for Temaplan næring.

Steinkjer Næringsselskap inviterer derfor deg, enten du kommer fra privat næringsliv, offentlig forvaltning eller kulturliv, til et engasjerende kick-off på Steinkjers nye kulturhus. Meld deg på i dag med å fylle ut skjema til høyre.

Du har nå en gylden mulighet til å forme Steinkjer til en region som ikke bare overlever, men blomstrer. Hva mener du skal til?

Tidspunkt: 15. februar kl. 14.00 – 15.30

Sted: Steinkjer kulturhus

Hva skjer?

Du får muligheten til å påvirke arbeidet som skal gjøres framover med å utvikle Steinkjer.

Programmet er lagt opp til en inspirerende del fra scenen i kinosalen. Kanskje du til og med får popcorn?

Du får vite hva Temaplan næring er, og møte representanter for de tre satsingsområdene:

  • Bio- og sirkulærøkonomi
  • Teknologi og grønn energi
  • Handel og opplevelser

Etter ca. en time i kinosalen vil vi at du skal dele dine tanker, råd og ideer. Ikke minst, møte andre deltakere som er engasjert i Steinkjer, og samarbeid for å møte fremtidens utfordringer.

Her kan du lese mer om Temaplan næring

Gunn Tangstad

Seniorrådgiver